MEETING & EVANTS FACILITEITEN IN HET BEST WESTERN SKYCITY GURGAON MAXIMAAL 350 PERSONEN
Meeting & Events faciliteiten in het Best Western Skycity Gurgaon voor maximaal 350 personen

Best Western Skycity Gurgaon is een van de meest gevierde zakenhotels in Delhi Gurgaon dat is ideaal voor vergaderingen, conferenties, bruiloften, recepties, themafeesten en speciale evenementen. Directiekamers en banket opties hebben verschillende capaciteiten variërend tot groepen van 300.
Vergaderruimten in het Best Western Skycity zijn volledig uitgerust met state-of-the-art communicatie-systemen, zoals video-conferencing, projectoren met schermen en LCD TV's te zorgen voor een onvergetelijk evenement.

Oplossingen op maat

Voor informatie over aangepaste set-ups, unieke programma's en luxe catering, onze Conventie & Catering Services-team is verheugd om u te helpen met verdere bijstand, dan de hoogste normen van gastvrijheid.

Of u nu een workshop, een management seminar, marketing of training, kunnen we customise our facilities to meet your individual needs en zorgen voor een onvergetelijk evenement. Wij zijn ook blij te organiseren speciale thema-avonden en groepsactiviteiten te helpen. Vergaderruimten in het Best Western Skycity zijn volledig uitgerust met state-of-the-art communicatiesystemen en presentatie faciliteiten to ensure the smooth running of your business event.

Set-up is verkrijgbaar in Theater, Ball Room, Class Kamer en U-vorm. Voor verdere hulp zou onze conventie sales team graag om u te helpen.

.
  Board Room-I : Tot 12 personen
  Board Room-II : Tot 25 personen
  Conferentiezaal : 300 personen
Meetings
 
Meetings & Events
Meetings Planner
Eevent Types
Request For Proposal
 

BOEK ONLINE

SPECIALE AANBIEDINGEN

Neem het hele
gezin voor een
vakantie ...
         lees meer

LOCATIE KAART

Goede toegang
tot Gurgaon &
New Delhi.
lees meer 
^ Back to Top